LOADING

SAM4S NR 440 pénztárgép

SAM4S NR 440 pénztárgép

171 450 Ft
21
1
1
Kategóriák: 
Pénztárgépek
Sam4s pénztárgépek
Letölthető dokumentumok: 
Nettó kezdő részlet: 
80000Ft + ÁFA
További törlesztő részletek: 
31250Ft + ÁFA
Termék leírás Vásárlói értékelések

A Sam4es modelleket a koreai gyártó kis-, közép- és nagy forgalmú üzletek számára tervezte. Csúcsmodellje a 440-es, mely már személyi számítógépes hálózatokhoz kapcsolva is üzemeltethető, amivel így gyakorlatilag korlátlan számú árucikkel dolgozhat, és valós időben továbbítja a forgalmi adatokat, így ön valós időben követheti nyomon az árukészlet alakulását. Ezt a modellt elsősorban nagy forgalmú üzletek számára ajánljuk.

Minden további Sam4s modellre jellemző az elegáns megjelenés, a villámgyors nyomtatási sebesség, valamint a csendes üzemmód. A pénztárgép csendes hőnyomtatók segítségével készíti el a dokumentumokat, melyek eltávolítását fogazott papírtépő penge könnyíti meg.

A készülék használatával a vásárlók bizalmát is növelhetjük, mivel jól olvasható és forgatható vevőoldali kijelzője képes a fogyasztók számára fontos információk hatékony megjelenítésére.

Az ergonomikus kezelőfelületnek és a jól átlátható billentyűkiosztásnak köszönhetően hosszabb igénybevétel után sem fárad el a kezünk.

A papírbefűzés egyszerűsített, pár mozdulattal cserélhetőek a papírtekercsek a készülékben.

A készülékek egyszerűen tisztántarthatóak és könnyen tisztíthatóak.

Ezek a pénztárgépek trezor funkcióval ellátottak, a készülékek kasszáiba a fedél felnyitása nélkül is helyezhető papírpénz, ráadásul az aprópénztartójuk igény szerint átalakítható.

Külön kiemelnénk még, hogy a Sam4s pénztárgépeket tartós anyagok felhasználásával készítették, így várható élettartamuk még fokozott igénybevétel esetén is meghaladja a 15 évet, sőt a rendszeres szoftverfrissítésnek köszönhetően ennél még hosszabb élettartam is várható.