LOADING

Megashop Online: PC alapú pénztárgép rendszer

Megashop Online: PC alapú pénztárgép rendszer

0 Ft
56
1
1
Kategóriák: 
Kasszarendszerek
Termék leírás Vásárlói értékelések

A nagy forgalmú üzletek számára kifejlesztett, rugalmasan bővíthető kereskedelmi rendszerünk a Megashop Online leegyszerűsíti a készletkezelést, felgyorsítja termékeinek az eladását és pontos képet ad a vállalkozása teljesítményéről

TULAJDONSÁGOK:

A Kisker Online márkanéven forgalmazott termékünk MKEH engedélyszáma: A110
A kereskedelmi rendszer hivatalos, az engedélyen szereplő elnevezése: Kisker Online

Hardver elemek:

Érintőképernyős terminál: Posflex KS-7215, vagy KS-8315
Vonalkódolvasó: Zebex Z-3151
Blokknyomtató: Bixolon SRP-350 plus II
AEE egység: Adele
Kasszafiók: Posiflex CR-4100
Vevőkijelző: Bixolon BCD-1000-es
Opcionális hardver elemek:
Rendszermérleg: CAS CL-5000J
Címkenyomtató: Bixolon SLP-D-220,
Adatgyűjtők

Online kassza a hatékonyabb működésért!

Nem igazán gördülékeny a fizetés a kasszáknál? Nem tudja, mi lehet az oka annak, hogy üzletében minden olyan lassan halad? Gondolt már arra, hogy ne csak egy pénztárgépet használjanak a kasszások, hanem egy kibővített kasszarendszert állítson inkább csatasorba?

Keressen meg minket bizalommal, és ismerje meg online kasszáinkat! Többféle modellt is kínálunk ügyfeleinknek, akik nem csak pénztárgépek, mérlegek, vagy vonalkódolvasók közül válogathatnak, de teljes online kasszarendszereket is megvásárolhatnak. Válassza azt az online kasszát, ami a leginkább megfelel az Ön, illetve az üzlete igényeinek, és meglátja, hogy rövidesen tapasztalni fogja a különbséget! Kisebb bolt, vagy nagyobb forgalmú üzlet esetében is pozitív változásokat hoz egy online kassza használata, mert felgyorsítja a folyamatokat, átláthatóbbá teszi az eladást, ellenőrizhető vele még a készletek állapota is. Modern érintőképernyővel felszerelt, blokknyomtatóval, vonalkódolvasóval, adatgyűjtővel, vagy vevőkijelzővel is kiegészített, hasznos berendezés, ami az Ön üzletéből sem hiányozhat!

Forduljon hozzánk, és rendelje meg új, online kasszáját webáruházunkból, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

There are 0 comments on this post.

Szóljon hozzá Ön is

CAPTCHA
Ez a kérdés a spam robotok kiszűrését szolgálja.
Írd be a választ a fenti mezőbe!