LOADING

Cashcube ultra light pénztárgép

Cashcube ultra light pénztárgép

120 650 Ft
1
1
Kategóriák: 
Pénztárgépek
Cash Cube pénztárgépek
Letölthető dokumentumok: 
Termék leírás Vásárlói értékelések

Felhasználási terület:

Megbízhatóan használható kis-közepes forgalmú üzletekben (max 650 nyugta/nap átlagban), ahol számít a kompakt méret a nagy tudás a megvilágítható kijelző, a könnyű és gyors papírtekercs csere, és a kerekítős euró-szabványú szoftver. Vonalkód olvasó csatlakoztatásával lehetőség nyílik egy gyorsabb, egyszerűbb és látványosabb értékesítésre, a külső kijelző csatlakoztatásával pedig távolabb is elhelyezhet vevőtájékoztató kijelzőt. Ha a vásárlást követően felmerülne az igénye egy pénz tartó kasszadobozra, mindenféle szervizes segítség nélkül összekapcsolhatja a bármikor szabadon vásárolható cascube márkanevet viselő kasszával. A pénztárgép nagy sebességű termo nyomtatóval rendelkezik (20 sor/sec) melynek nagy előnye még a gyors egy pattintásos papírszalag csere. Legyen szó mérleg kezelésről vagy bankkártya terminál vagy számítógép (vagy a későbbiekben felhő szolgáltatás) csatlakoztatásáról a CasCube light online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában.

Előnyök:  - cherry MX billentyűzet 50 millió leütés. Letisztult Design széleskörű periféria rákapcsolási lehetőség(bakterminálok, mérleg, vonalkód olvasó , oszlopkijelző) nyitott PLU értékesítés (korlátlan PLU szám számítógépes adatbázisból),   ügyviteli rendszer engedélyeztetése nélkül -  Göngyöleg visszáru sztornó kezelés - offline PLU értékesítés számítógépes szoftverrel ügyviteli rendszer engedélyeztetése nélkül -

****Ellenőrző szalag nyomtatása****

Az új szoftverünkben ( V8 verzió) - melyet minden már korábban vásárolt pénztárgépünk is megkap - egy új sokak által hiányolt funkció került beépítésre. Lehetőség van ellenörző szalag nyomtatására akár visszamenőlegesen, akár egész nap, akár egy nyugta tekintetében. A pénztári elszámoltatás ellenőrzésének elengedhetetlen feltétele. Nem kell hozzá semmilyen külső berendezés, ezt maga a pénztárgép tudja!

Műszaki paraméterek:

Pénztárgép gyártója: Tekinvest Holding Kft. 

Adóügyi Ellenőrző Egység gyártója: Tekinvest Holding Kft. 

Választható mobilszolgáltató:  nincs adat 

MKEH engedély száma: A178

Méret (szélesség x mélység x magasság) milliméterben: nincs adat

Tömege (kg): nincs adat

Nyomtató típusa, nyomtatási módja: Hőnyomtató

Nyomtatás sebessége sor/másodpercben:nincs adat 

Soronkénti nyomtatott karakterek száma: nincs adat

Papírméret (szélesség (mm) x  hosszúság (m)): 57 mm/ 50mm

PLU-k száma: 20.000db

Kezelhető pénztárosok száma: 20 fő

Funkció billentyűk száma: 48 billentyű / 10 közvetlen gyűjtő / 21 közvetlen értékesítési  funkció

Számítógépes program PLU feltöltés kezeléséhez: Igen és ingyenes

Külső csatlakozások felsorolása: Fizikai :3 db USB A, 1 db USB AB,1 db RS232, 1 kasszanyitó, Tápfesz 9V antenna csatlakozó. Csatlakoztatható: Vonalkód olvasó, OTP fizető terminál, ERSTE fizető terminál, Mérleg, PC, CashCube kasszafiók.

Pénztárgép szoftver frissíthetősége:  Távolról NAV-on keresztül