LOADING

Blogok

szep 10,2018 Pénztárgépek

Spórolni szeretne? Vásároljon kínálatunkból pénztárgépet olcsón!

Egy vállalkozás számára elengedhetetlen a költséghatékonyság, hiszen, ha egy kicsit sem figyel oda a cég vezetője, máris azon kaphatja magát, hogy túlköltekezett, így előbb vagy utóbb a csőd szélére is kerülhet. Szerencsére számos olyan szolgáltatás és termék áll a rendelkezésre, amellyel megvalósítható a költséghatékonyság: például, ha pénztárgépre van szüksége, kedvező feltételek keretein belül, fedezze fel választékunkat, ugyanis nálunk olcsó pénztárgépeket találhat!

júl 02,2018 Pénztárgépek

Mire kell figyelni online pénztárgép vásárlásakor?

Manapság, a szolgáltatások és termékek értékesítéséhez elengedhetetlenek az online pénztárgépek, azonban a beszerzésüket nem lehet a véletlenre bízni. Mielőtt online pénztárgépet vásárolna, győződjön meg pár tényezőről, amik jelentős mértékben befolyásolják a beszerzés sikerességét.

máj 04,2018 Pénztárgépek

Miért forduljon az online pénztárgépekkel kapcsolatos kérdésekkel szakemberhez?

Az online pénztárgépek még csak pár éve általánosak a vállalkozások életében, ezért nem csoda, ha a mai napig rendszeresen merülnek fel kérdések, észrevételek a berendezések működésével kapcsolatban.

A legtöbb online pénztárgépet használó ügyfél megelégeli azt, hogy folyamatosan kérdésekkel keresse fel az illetékeseket, ezért igyekeznek az internet segítségével, vagy maguktól rájönni bizonyos funkciókra. Ez rendkívül helytelen lépés, hiszen komoly károkat is lehet így okozni, vagy akár pénzbírságot is kockáztathatnak!

ápr 26,2017 Pénztárgépek

Az 50ezer forintos állami támogatás feltételei

A 2017. március 29-én megjelent 4/2017. (III. 29.) NGM rendelet értelmében, amely módosítja a pénztárgép beszerzésre vonatkozó 39/2016. (XI. 15.) NGM rendeletet, 2017. május 15-ig igényelhető ezen rendelet egyéb szabályai szerint az 50.000 Forintos állami támogatás azokra a pénztárgépekre, amelyek üzembe helyezése 2017. április 30-ig megtörténik/megtörtént a 2016.12.31-ig kiadott támogatott üzembe helyezési kóddal, valamint ha az adott pénztárgép a Mód. rendelet szerinti műszaki követelményeknek való megfelelést igazoló forgalmazási engedélyt szerez 2017. április 30-ig.

Oldalak